Rädda det som räddas kan!




Då mitt hår mitt i allt har transformerats till en risbuske så beställde jag lite hårgrejer från nätet i hopp om att det ska hjälpa att reda upp situationen. Man tror alltid att det är möjligt att göra nåt åt urspårningar men oftast går man dock bet. Men som sagt - skam den som ger sig. Jag tänkte ge mitt hår en omgång med de nya grunkorna och hoppas på det bästa. Snacka om världsliga problem va :)

Ikväll kommer tjejerna över på TV-kväll. Vi ska se "Svenska Hollywoodfruar" i brist på "Lipstick Jungle". Jag antar att det kommer att bli ett ganska gräsligt program. Det lilla man har sett på trailern för programmet gör en mörkrädd - men det är väl det som är meningen kan jag tänka.

Idag var jag till MVC där de konstaterade att jag som jag misstänkt fått problem med foglossning. De ska testa att skicka mig på remiss till akupunktur så vi får hoppas att det blir bättre. Man känner sig ganska handikappad när man måste göra allt i slowmotion för att inte få en blixt i ryggraden. På jobbet har jag bytt till en sadelstol som jag hoppas ska hjälpa lite. På torsdag får jag träffa en fysiotjej som ska kolla läget och ge lite alternativ till saker som jag kan göra för att hålla det i schack.

Lill* bebisen var i full gång under besöket på MVC och barnmorskan hade svårt att få fatt på hjärtat när hon skulle kolla frekvensen med dopplern (en grej som påminner om en mikrofon som de trycker mot magen). Så fort hon fick in hjärtat starkt så vred den sig och så var det bara att leta på nytt. När det väl lyckades så lät hjärtat jättestarkt så det nästan skorra i maskinen. Frekvensen låg den här gången på 145 bpm.

Nu ska jag ladda en maskin med tvätt och hoppas att jag tar mig upp för trappan till lägenheten igen (vi har tvättmaskinen i källaren).


Kommentarer
Postat av: Eva

Tråkigt att höra att du också lider av foglossning. Hoppas att du kan få lite hjälp med både saker du kan undvika att göra samt av akupunkturen.



Jag har haft tur med mitt hår men nu har jag inte klippt mig på över ett år, så på måndag är det dags. Tror att det får bli en liten lugg, då jag har så mycket bebishår som ser ut som en halvlugg iaf.

2009-09-14 @ 21:29:51
URL: http://taweret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0