Nya kontroller från Hongkong




Ett säkert tecken på att hösten är här är när man har ro att sitta och spela TV-spel utan att få dåligt samvete. Jag lyckades buda hem ett par megaplastiga ultrakopior av PS:s trådlösa kontroller från Ebay för totalt 18 euro. Allt för att man med foglossning och allt ska kunna spela bekvämt haha... Nu har jag inte testat dem ännu, men jag ser redan nu att de är riktigt svettframkallande att hålla i. Det är på ett sätt bra för det begränsar speltiden automatiskt. Nu gäller det bara att se till att jag får dem att funka, samt att jag tjuvtränar på något spel så jag kan krossa Mikael när han kommer hem. Hehe...

Jag har lyckats att ta en promenad idag, fika med en kompis och dessutom styrketränat lite med gummiband. Dock har jag inte pillat med tackkorten. Jag förstår inte att energin så bara är förbrukad efter klockan åtta på kvällen. Orkar nada. Bara sitta som ett ufo och dricka te, lyssna på musik eller titta på TV (och om kontrollerna nu fungerar spela lite PS). Har gjort ganska ont i fogarna idag på jobbet. Försökte komma upp från stolen och masa mig runt lite och röra på kroppen... men det hjälpte bara sådär.

Imorgon ska jag laga ett hål i en tand. Man är lagom extatisk. Jag är glad för att det bara var ett hål, jag trodde det skulle vara värre, men ändå. Inte kul att sitta hos tandläkaren och bli borrad. Huga. Som tur är slipper man i alla fall betala sig fördärvad då tandvården är subventionerad för gravida här på Åland.

Nu ska kontrollerna testas, och sista tepåsen med grönt te och ingefära drickas upp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0