Snart måndag...

... och då kommer Micke att komma hem igen. Tänk att han varit borta i en månad igen... jag undrar hur han kommer att reagera på hur mycket Gunnar har lärt sig sedan han såg honom sist. Nu svänger han runt, tar saker bra, kan byta hand om han håller i en leksak, kan sitta i matstol, hoppa i hoppgunga, säga två stavelser och så vidare... tänk att lilla plutten blivit så duktig på så kort tid. Han är nu så stark att han kan dra sig upp till stående när man håller honom i händerna. Han har även börjat krypträna lite och kan flytta sig som en klocka på magen. Vilken lite buskille vi har! :)

Tänk snart är han redan fyra månader. Vad tiden går fort. Gör den det hela tiden? Om det vore fallet skulle jag väl vakna upp en dag och inse att Gunnar gått ut gymnasiet eller nåt.

Kommentarer
Postat av: Eva

Vad härligt att Micke snart är hemma igen. Han kommer inte känna igen Gunnar som lärt sig så mycket samt blivit mycket större kan jag tänka mig. Första året går så där raket fort sen lugnar det sig en aning, eller dom lär sig andra saker som prata och fingerfärdighet mm men det märker man inte på samma sätt.

2010-05-22 @ 09:09:16
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: sofia - mamma till maksim

Vad skönt att han kommer hem :) Då får ni njuta av att känna familjesamhörigheten igen. Hoppas det fina vädret fortsätter också :)



Jo, tiden går fort - ruskigt fort! All utveckling som sker är så underbart härligt att se...men det händer så mycket hela tiden, det är så svårt att hinna med att njuta av allt. Underbara ungar! Kram!

2010-05-22 @ 22:21:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0