Fin vinterdag

Nu ska vi se om jag och Gunnar lyckas ta oss ut på en vinterpromenad idag. Gunnar har sovit flera timmar nu på dagen och jag har haft lite tid för mig själv, jag har till och med lyckats att måla naglarna! Wow!!! Vilken känsla haha! Natten har varit bra men Gunnar har velat äta flera gånger och dessutom ganska länge, men han somnade snabbt om igen, så det har väl varit okej.

Man får inte mycket input när man bara sitter i soffan och ammar hela dagarna i ända. Det är tur att man har vänner som kommer och hälsar på en. Jag hoppas att jag snart kommer att komma igång så pass mycket att jag vågar mig på att åka och hälsa på någon med Gunnar. Jag tycker att det är lite jobbigt att åka bil då vi ännu inte har hittat en större bil. Det är så mycket miklande och meklande innan man kommer iväg. Haha!!! Jag håller tummarna för att vi får vår ena bil såld snart så vi kan skaffa en mer passande familjebil.

Igår var Julia och lilla Elly på besök. Det är skönt att det finns fler än jag som går hemma och har mammaledighet. :D

Kommentarer
Postat av: Malin

Ja det ska bli kul..får hoppas att jag duger till det bara :) Sen kan man ju ta med det som en liten merit kanske, hehe :D

2010-02-19 @ 19:14:43
URL: http://mandarinklyfta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0