Ahh...

Här får Gunnar en puss av mamma!

Inatt fick vi sova ganska bra. Gunnar var bara uppe tre gånger för att äta och lite busa, sedan var det bara snark från hans säng. Idag har man kännt sig pigg igen vilket är skönt, oj vad trött jag var igår. Idag har vi varit en sväng på stan med vagnen och handlat lite semlor som vi svullade i oss hemma. Ikväll får vi säkert besök av Alex så då blir det ännu mer semlor hade vi tänkt! :D Jag skiter fullständigt i de extrakilon som dallrar runt magen och baken hehe...

Micke och jag ska börja laga storkok som vi kan frysa in som jag kan ha när han är på jobb som back-up om det blir så fullt upp att jag inte kan ta mig till butiken (eller om man bara är trött och inte orkar). Imorgon tänkte jag baka lite bröd att frysa in också, alltid bra att ha reserver! Man vet ju inte hur det kommer att bli nu när jag snart blir själv med Gunnar. Jag hoppas verkligen att allt kommer att gå bra. Som tur är kommer mamma och pappa och hjälper mig den första månaden som Micke är på jobb. Kan vara bra att kunna kalla in lite hjälp om det skulle behövas.

Micke är just nu och tittar efter en barnvagnsskylt med Gunnars namn på! Hoppas att det går att fixa! Vore kul att ha en åländsk bilskylt med hans namn på! :D

Urk idag har man betalat räkningar, huuuuuuu vad det går pengar till allt möjligt.

Kommentarer
Postat av: Malin

Jo det är det jag har varit lite orolig för men jag vet inte riktigt vad jag kan göra åt saken faktiskt. Får ta och fråga min barnmorska när jag ska på återbesök..



Vad söt han är lilla Gunnar :D

2010-02-16 @ 19:32:12
URL: http://www.mandarinklyfta.se
Postat av: sofia - mamma till maksim

Åh, vad ni ser gosiga ut - vilket underbart kort! Det kommer säkert gå galant att vara själv med Gunnar. Man vänjer sig så snabb och det visar sig att man är mer flexibel och anpassningsbar än man någonsin kunnat föreställa sig :) Men absolut bra med mat och bröd i frysen - man kan väl, om inte annat, få lägga tiden på att gosa och ha roligt med den lille :)



Kramar i massor!

2010-02-16 @ 20:07:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0