Vårsol!

Nu är vi hemma igen i stan efter att ha varit i skärgården en vecka. Allt gick bra med lilleman och det var ganska skönt att byta miljö, även om det blev lite långtråkigt efter några dagar. Det är inte så mycket man kan göra mer än att promenera med vagnen och hälsa på folk i stugorna. Nå väl. Det var överlag trevligt.

Idag var jag och Gunnar på en tre timmar lång promenad och så träffade vi Ira och hennes son Daniel. Micke var på befälsmöte så vi var ensamma hela dagen. Iras man jobbar på samma bolag som Micke så han var också där.

Jag handlade två nya leksaker åt Gunnar, får se om han gillar dem. En var en "bollgubbe" som låter när man slår på den och den andra en ponny som skakar om man drar i den.

Ikväll kommer mamma och pappa till Åland. Ska bli kul att träffa dem. Gunnar har växt så mycket sedan förra gången de såg honom. Vi måste även planera för dopet som blir den 24 april!!! Alltså massor att göra!

Den 27 april åker Micke på jobb igen :(

Kommentarer
Postat av: sofia - mamma till maksim

Skönt att komma iväg och få lite miljöombyte, och skönt att komma hem igen - precis som det ska vara :) Blir det ett stort dop? Kram.

2010-04-16 @ 21:43:38
Postat av: Sandra

Nä det blir ett litet dop, kanske 20 personer bara! :) Men det kanske inte är ett jättelitet dop tros allt haha... får se hur många som dyker upp!

2010-04-21 @ 22:12:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0