Söndag i soffan

    

Dagen har mestadels tillbringats i soffan. Jag har tagit en 30 minuter låååångsam promenad, tvättat två tvättmaskiner, lagat lunch och middag samt fikat med Alexandra på Cholkadfiket i stan. That´s it! ;) Jag tänkte faktiskt försöka ta mig en kort promenad bara för att få lite luft innan Bones och Troja börjar på TV. Mikael kommer hem ikväll vilket är jätteskönt.

Imorgon kanske det ska komma lite mer nyheter om den åländska skandalen "Skarven" haha! De lovade så i tidningen i alla fall... jag väntar med spänning! :D

Imorgon ska tomtarna fram, det blev inget idag. Mikael måste lyfta upp lådorna från förådet, jag vågar inte baxa upp dem för trapporna själv. Kanske vi får upp julgardinerna också!!! Det är så mysigt med julpynt. När mamma och pappa kommer från Stockholm ska de ta med nya julstjärnor! Det blir säkert jättefint!

Mikael ska sätta på beslagen på byrån och bära upp den i helgen. Han måste dock hitta lite hjälp för den är ganska tung.

Jag sätter upp bilder på julkransen på dörren som vi köpte igår på julmarknaden samt den nya honungsburken.

Lill* Fjant har varit ganska vild idag i magen. Det har riktigt bångnat ut små fötter och händer på magen idag. Ibland gör det riktigt ont när h*n tar i hårt... men överlag är h*n "snäll", verkar inte vara en total vilding som man hör att andra har i magarna. H*n är mestadels ganska lugn och puffar och skuffar mest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0