Lördagsparty hos Petra



Sååå skönt att komma ut på lite party (har varit hemma och ugglat ensam för länge nu!), även om det för min del blev ett ballongkalas med saft (men det är inte så dåligt det heller!!!). Vi plågade Petras högtalare med soulmusik och så klart lite 80-tals slagdängor :) Petras kissor var väldigt imponerade (!) och sov mest trots partyfaktorn!!!

Ikväll ska jag på fika till en kompis. Men först blir det lite chicken korma... hoppas att det blir gott. Pappa var på besök och hjäpte mig byta glödlampor till lampan i hallen. Vågar inte klättar på stegar och fixa. Balansen är inte den bästa om man säger så. Krockade med väggen imorse när jag skulle ut med soporna.

Hela dagen har det regnat och varit allmänt pissväder. Man blir inte så inspirerad till stordåd. Jag lyckades dock samla kraft och lite städa i badrummet :O Duktiga jag, eller hur!!!

Imorgon blir det jobb igen. Jag är fortfarande inte helt bra från förkylningen men det är mycket bättre. Jag är hes och har inte röst emellanåt... men jag tror att det är okej att gå på jobb ändå. Jag får väl gå hem om jag känner att det inte funkar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0