På kontroll till MVC

Vi var på kontroll idag till MVC. Allt verkade väl bra förutom att jag hade socker i urinen (men som tur var inga proteiner i alla fall) och lite högre blodtryck än jag haft tidigare. Jag fick ta lite extra prover och de skulle höra av sig om det var något knas. Hoppas att allt är som det ska, att det bara var en tillfällig greja. Nå ja, det är väl som det är antar jag. Det blir säkert bra ändå, även om jag skulle få lite komplikationer här på slutet. Det är bra att de har koll på en! :) Jag har nu kommit upp i en matchvikt på 89,5 kg! Jag kan inte fatta varifrån denna vikt kommer (inte Mikael heller, eller om han försöker vara snäll... haha). Visst är man lite rundare över rumpan men inte har man ju fläskvalkar som svallar direkt... SF-måttet var nu 36 cm (förra var 34 cm) så magen växer lite men inte så mycket mer... kanske den har börjat plana ut tänker jag, men jag vet inte. Det känns som om Fjantens huvud är ganska långt ned nu. Men vad vet man egentligen skratt!!!!

Fjanten hade en hjärtfrekvens på ca 150 (så kanske det är en liten tjej, vem vet?). Så allt verkade bra! Man hörde tydligt hur klaffarna slog, ganska häftigt egentligen. 

Nästa vecka är det ultraljud, det ska bli spännande! Tänk om man ser om det är en liten tjej eller kille därinne! :D Efter ultraljudet kommer vi gå på kontroll varje vecka fram tills h*n vill komma ut.

Håll tummarna nu att vi slipper något knas nu på slutrakan!

Vilket underbart väder det är ute! Snön gnistrar och solen skiner. Allt känns mycket lättare!!! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0