Igår åkte Mikael på jobb :(

Nu är man ensam i fem veckor... blä. Jag hoppas att allt går bra, jag tror så men lite nervös är man allt. Stackars M han var inte alls sugen på att lämna Gunnar och mig hemma. Det är nog värre för honom att åka än för mig att vara hemma...

Kommentarer
Postat av: Eva

Stackars er alla tre men jag tycker nog mest synd om Mikael, tänk vad mycket han kommer att missa och vad stor Gunnar kommer att vara när han kommer hem. Du får spela in många små filmer på Gunnar så ni har sen.

2010-03-02 @ 17:02:34
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: Malin

Vad tråkigt att behöva vara ensamen så länge. Och jobbigt kan jag tänka!



Sv: Jo visst är det skönt när dom sover :D

2010-03-02 @ 19:17:33
URL: http://www.mandarinklyfta.se
Postat av: sofia - mamma till maksim

Usch, vad jobbigt! Både för dig och för M. Det kommer säkert att gå bra, bättre än ni båda tror, men det är ju lätt att det blir ensamt. Hoppas många av dina vänner och släktingar kan besöka dig så att dagarna med Gunnar innehåller mer än "bara" bebiskontakten. Lätt att bli lappsjuk. Massor med kramar!

2010-03-02 @ 19:56:13
Postat av: Voncan

Hoppas att ni inte har det allt för ensamt hemma när M har givit sig ut och arbeta! Skönt att läsa att du får en ordentlig bil nu så att det blir lättare att ta sig runt.



Vi måste träffas snart!! Saknar dig som sjutton! Till helgen fyller dock både lillasyster och svågern år, så det blir säkert hektiskt, men det ska väl komma flera helger som inte är lika stressiga hoppas jag.



Är allt bra med lillkråkan? Snart blir det förhoppningsvis lite mindre snöhögar utanför er så att ni får gå ut och promenera mer.



Sköt om er, många kramar!

2010-03-04 @ 22:13:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0