Mat mat mat!!!

Hur mycket kan en liten äta egentligen? Jag är helt förstummad över hur mycket Gunnar vill äta. Jag har suttit senaste dygnet i soffan och ammat honom i en timme för att sedan ha uppehåll en halvtimme och så är det igång igen med mat mat mat... Gunnar skriker inte och är inte alls upprörd så man inte kan trösta honom, det är inte det som är påfrestande utan just att han vill ha så mycket mat och han äter så länge. Jag hoppas att det bara är en fas och att det kommer att gå över så småningom. Jag hade till och med problem att komma till toaletten och duscha och klä på mig för han ville ha mat mat mat... :O

Igår var vi på BVC första gången och allt var bara bra. Vi fick inte skräcktanten utan en yngre tjej som var helt vettig. Gunnar hade inte alls gått upp för lite som sjuksyrran sa till oss på sjukhuset, utan han hade nästan gått upp "för mycket".... haha... han hade gått upp 300 gram från lördagen till onsdagen. Så det märks att han äter massor nu. Skönt att höra att allt var okej.

Idag har vi försökt introducera napp till Gunnar. Ett märke funkade inte alls, men ett annat verkar faktiskt fungera. Han trissar dock så hårt på nappen att den lätt "flyger" ut, men jag hoppas att han får grej på det hela snart. De måste väl träna på att suga napp antar jag :D Vi hoppas att hans "fintriss" på natten kan botas med lite napp. Han vill ju bara ligga och snutta i över en timme ibland. Vore skönt om det hjälpte. Dessutom kan det vara bra att han napp när jag blir själv. Jag är lite tudelad med napp och så men jag tror att det kan vara bättre än att han suger på handen som han gör nu. Hmm.... hur man än gör så är det något man funderar över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0