Härlig promenad


Vilken härlig promenad vi tog idag med vagnen. Vi var ute säkert över en timme och bara rullade runt på stan. Gunnar sov som en stock hela vägen. Som vanligt hos mig så tar alla smink/rengöringsprodukter slut samtidigt och igår var jag och handlade ett batteri med nya grejor. Så klart var rengöringscremen paj när jag kom hem (pumpen funkade inte) så vi var tillbaka till affären och bytte. På Åland brukar man inte mottas direkt vänligt i butiker (vet inte varför det bara är så av någon skum anledning...). Till min förvåning fick jag byta flaskan utan att behöva morra desto mer. Jag handlade även en Tempur sovmask som jag kan ha när jag sover på soffan i vardagsrummet på dagen då Gunnar tar en tupplur. Jag störs alltid av ljus så jag hoppas att den kommer att bli en värdefull vän till mig framöver! :D

Jag lägger upp lite bilder som jag tagit de senaste dagarna (de är inte de bästa men men...). Kolla speciellt in grahamsbullarna som Micke lagat idag. Vad gott det var! Vi ska frysa in dem så jag har reserver hemma då han ju snart åker på jobb igen (suck!). Som tur är kommer mamma, pappa och svärmor över under tiden som Micke är borta. Det är tur, man vet inte hur det kommer att gå första perioden ensam. Jag tror att det kommer att gå bra, men det känns bra med lite backup om det skulle behövas.
Gunnar har inte lika ont i magen mer, det är skönt. Nu vill han vara med hela tiden så det är tur att mamma tar med en Babybjörn när hon kommer! Den är behövlig för det är svårt att få något gjort när Gunnar alltid vill vara i famnen. Hoppas hoppas hoppas att han gillar den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0