Äntligen fredag!!!

    

Ohh vad nice med fredag. Nu kan man lata sig för fulla muggar och bara göra allt i sin egen takt :D Har varit ganska mosig hela dagen på jobbet idag, har svårt att få upp farten. Puttrar liksom på som i en egen bubbla. Vad otroligt superbra det skulle vara om man fick sova en stund efter lunch, då blir jag så trött - men det går ju inte tyvärr. Börjar känna mig totalt som ett airhead. Inget fastnar och jag glömmer allt, och inget går fort... allt går som att ro i tjära.... frustrerande. Men jag antar att det hör till.

Jag lyckades ta två bilder på mina nålar idag på akupunkturen. Hehe... snacka om att man snart är akupunktur-guru (när man klarar att ta bilder i smyg + ha nålar i sig). Nu blev man ju inte värst snyggo på bilderna (inte den charmigaste vinkeln men vem bryr sig). Barnmorskan lyckades picka rakt på värsta nerven i höger hand idag. Den spratt till och det isade i hela armen. Sedan har det gjort ont mitt i handen efter det, men hon sa att det inte var någon fara. Jag har inte haft blodsförlust denna gång, vilket var skönt. Blödde inget trots att nålarna i öronen satt "fast". Barnmorskan var tvungen att picka lös dem... huga....

Nu är jag vrålhungrig. Ska laga kyckling och ungspotatis. Ikväll blir det kanske en liten promenad i pensionärstakt för att få lite luft.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0